about_img

Voor uw Gezondheid

MedCare is uw betrouwbare partner voor medische artikelen. Met de uitbraak van het coronavirus willen wij als bedrijf kunnen bijdragen aan de gezondheidszorg binnen Nederland en Europa. Met onze expertise en gecertificeerde leveranciersnetwerk bieden wij hoogwaardige producten voor de beste prijs.

Betaalinformatie

Betaling worden bij ons verzorgd door het bedrijf Pay.nl, via hen bieden wij de betaalopties Ideal en het belgische Bancontact. Als u moeite heeft met internetbankieren, kunt u ons ook een e-mailtje sturen met uw bestelling en kunt u het geld overmaken. Als de betaling is ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk het pakketje versturen.

Verzendinformatie

We verzenden standaard onze pakketjes via PostNL. Levering duurt meestal tussen de 1 en 3 werkdagen, afhankdelijk van de drukte.

RetourInformatie

U kunt de producten binnen 14 dagen naar ons terugsturen, ons adres is te vinden onderaan de website. De kosten voor het terugsturen zijn echter wel voor uw eigen rekening. Mondkapjes zijn hygiene producten, wat betekent dat we deze niet retour kunnen nemen als de doos is geopend.